Yhteiskerhotilat

Asukkaiden harrastetiloiksi vuokrataan Pikku Huopalahden Pysäköintiyhtiöiden yhteiskerhotiloja! Pysäköinnistä, asukastalosta ja yhteiskerhotiloista huolehtivat pysäköintiyhtiöt: Kytösuontien Pysäköinti Oy, Paciuksenkadun Pysäköinti Oy ja Tilkankadun Pysäköinti Oy.

Tietoa pysäköinnistä täällä

Jokainen pikkuhuopalahtelainen voi käyttää kaikkia yhteiskerhotiloja. Niissä on järjestetty mm. lasten tanssitunteja, joogaa, pilatesta, muskaria, aerobicia, asukaskahviloita, taide- ja mediapajoja, monenlaisia kerhoja ja kursseja, musiikkiesityksiä, yhteisiä juhlia, kokouksia, yksityisiä syntymäpäivä-, ristiäis- ja hääjuhlia sekä paljon muuta.

Käytöstä peritään pientä korvausta, jolla katetaan osa tilojen kuluista. Muilta, kuin alueemme omilta asukkailta peritään suurempi vuokra. Loput käyttökulut (lämmitys, vesi, isännöinti, perussiivous) peritään alueen taloyhtiöiltä vastikkeissa ja vuokrissa. Yhtä asuntoa kohti yhteiskerhotilojen ylläpito aiheuttaa hyvin vähän kuluja kuten taloyhtiöiden omatkin kerhotilat.

Tilojen käytössä joudutaan ottamaan huomioon toiminnan mahdollisesti aiheuttama melu ja muu häiriö. Siksi vuokrausaika on klo 9 – 21. Asukastalon vuokrausaika viikonloppuisin on klo 9 – 24.

Yhteiskerhotilojen vuokraaminen

Pikku Huopalahden yhteiskerhotiloja sekä asukastaloa voi varata asukastalolta joko puhelimitse 050 562 8858 tai sähköpostilla asukastalo@pikkuhuopalahti.fi

Asukastalon projektisihteeriltä voi tiedustella yhteiskerhotilojen sekä asukastalon varauksiin liittyvistä käytännön asioista, kuten panttikäytäntö ja avaimen nouto / palautus, hälytysjärjestelmien kytkentä, tilojen lukitukset, siivous käytön jälkeen, tilojen varustelutaso jne.

Vuokrattavat kerhotilat

Tällä hetkellä yhteiskerhotiloista on vuokrattavissa satunnais- ja toistuvaiskäyttöön: Punamäenpolku 1 terassitalon kerhotila, Korppaanmäentie 25 kerhotila ja Hilda Flodininkuja 2 kerhotila.

Alla olevista linkeistä saat tietoa yhteiskerhotilojen hinnoista ja varustetasosta.

Kuvia kerhotiloista