Yhdistykset, yhteisöt, harrastukset Pihaus - Pikku Huopalahden alueen urheiluseura ry Ajankohtaista

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2019 RYHMIIN ALKOI 1.7.2019 !

Ohjelma ryhmäkalenterissa. Yritämme taas saada myös pienemmät mukaan eli ohjelmassa PERHELIIKUNTA-ryhmä 2-4 vuotiaille ja heidän vanhemmilleen. Eikun ilmoittautumaan, että saamme ryhmän kokoon.


JOHTOKUNNAN seuraava kokous ja jäsenille avoin SYYSKOKOUS

2.11 lauantaina Tallinnan päiväristeilyn merkeissä. Eckerö-line klo 9.00 lähtö, mukaan omakustannushintaan.


KULKUOHJE KOULUN RYHMIIN OSALLISTUVILLE :

Pikku Huopalahden ala-asteella on siirrytty iltakäyttäjien osalta omavalvontaan, mikä tarkoittaa, että koululla ei enää ole vahtimestaria ja tämän takia pääovesta kulku on estetty.

Kulku jumppasalille tapahtuu koulun sisäpihan kautta nuorisotalon ja koulun välisestä ovesta. ks kartta.

Koska ovia ei saa pitää avoinna ja tilaisuuden järjestäjä on velvoitettu hoitamaan kulunvalvonta, niin toivomme, että ryhmän osallistujat tulisivat paikalle viimeistään viisi minuuttia ennen aloitusta, jolloin voimme päästää teidät  tiloihin yhtenä ryhmänä. Tämä siksi, että osa ohjaajista toimii yksin, eikä näin ollen voi päivystää ovella. Voitte tietysti sopia ohjaajan kanssa poikkeusmenettelystä, mikäli esim. myöhästytte.

Hankaluuksia varmasti aluksi ilmenee, mutta toivomme, että suhtaudutte niihin ymmärtäväisesti. Tämä on meille kaikille uusi käytäntö ja ajan myötä saamme asiat varmasti rullaamaan.

Antoisia hetkiä kanssamme t. Pihauksen poppoo


Meillä voit maksaa myös E-PASSILLA !

Voit nyt maksaa osallistumisesi myös SporttiPassilla, mikäli työantajasi tukee liikuntaasi sen kautta. Pääset järjestelmään kirjautumalla www.epassi.fi sivuille. Siellä tarkat ohjeet, me löydymme hakusanalla PIHAUS. Hinta epassilla maksettaessa on välityspalkkion verran suurempi.


 

ILMOITTAUTUMISOHJE:

Näin ilmoittaudut mukaan toimintaamme !

Pihauksella on käytössä sähköinen ilmoittautumispalvelu; otamme vastaan ilmoittautumisia ongelmatilanteessa myös puhelimitse tai Pihauksen sähköpostiosoitteeseen.
Voidaksesi ilmoittautua/ilmoittaa lapsia liikuntaryhmiin, sinun pitää olla 18 vuotta täyttänyt. Ilmoittautuminen koskee kaikkia Pihauksen ryhmiä, myös naisten jumppia.

Ilmoittautuminen vaatii seuraavat toimenpiteet:

Jos olet jo rekisteröitynyt, voit mennä suoraan ilmoittautumaan tämän AIKATAULU-sivulle linkin kautta, mutta jos et ole ennen ollut mukana toiminnassamme, niin LUE NÄMÄ OHJEET ENSIN.

1. REKISTERÖIDY ensin ilmoittautumispalvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymään pääset tämän Ilmoittautumispalveluun linkin kautta.

Kun olet antanut rekisteröinnin pyytämät tiedot, saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi (joka on nimesi tai sähköpostiosoiteesi) ja salasanan. Talleta viesti, niin muistat ne myöhemmin. Saat käyttäjätunnuksen ja salasanan myös ilmoittautumispalvelun sivulle eli voit mennä heti ilmoittautumaan.

KUN OLET REKISTERÖITYNYT JÄSENEKSI ILMOITTAUTUMISPALVELUSSA, kirjaudu Ilmoittatumispalvelun etusivulta Sisäänkirjautumisesta, niin pääset ilmoittautumaan mukaan toimintaa.

2. Käy sen jälkeen tarkistamassa tietosi ilmoittatumispalvelun OMAT TIEDOT osassa.
Siellä voit myös muuttaa salasanasi haluamaksesi. OMAT TIEDOT osassa rekisteröidään myös ALAIKÄISET LAPSET käyttäjiksi eli lisää lasten tiedot jäsentietolomakkeelle, joka aukeaa LISÄÄ UUSI KÄYTTÄJÄ ALAISUUTEESI linkistä. Huom. laita lapsille sama sähköpostiosoite, kuin itselläsi on. (Lasku tulee ko. sähköpostiin). Perhejumppien kaikkien osallistujien tiedot tulee lisätä käyttäjiksi.

3. ILMOITTAUTUMINEN Liitä sen jälkeen itsesi/lapsesi kukin erikseen haluttuihin liikuntaryhmiin. Perhejumppaan liitetään kaikki osallistujat erikseen.
Jokaiselle ilmoitetulle syntyy oma lasku ilmoittautumisen lopuksi.

Liity myös Jumppaturva vakuutusryhmään, jos haluat edullisen tapaturmavakuutuksen..

4. LUO LASKU-painike. Jotta ilmoittautumisesi rekisteröityisi, pitää kunkin jäsenen ryhmiin liittämisen lopuksi luoda kullekin osallistujalle lasku, johon on kerätty ko. jäsenen ilmoittautumiset. Ilmoittautumispalvelu lähettää laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen on henkilökohtaista (myös perhejumpissa) eli jokaiselle ilmoitetulle pitää tulostaa oma lasku. Jos sähköpostiosoitetta ei ole / tai ei ole ilmoitettu, voit maksaa laskun näytölle tulevien tietojen mukaisena, muussa tapauksessa toimitamme laskun postitse, jolloin toimituskulu 10 € lisätään laskuun.

Muista antaa laskun viitenumero maksaessasi.

Ilmoittautumaan pääset Toimintaohjelmasivultamme ja sinne pääset klikkaamalla tätä Aikataulu sivulle linkkiä.