Yhdistykset, yhteisöt, harrastukset Bridge Pikku Huopalahden asukasyhdistys Ajankohtaista

PIHAUS JOOGAA!       

Seniori- ja perusjoogaryhmissä vielä tilaa. Tule katsomaan ja tuntemaan miten hyvää se tekee mielelle ja keholle. Voit tulla ilmaiselle tutustumiskäynnille ilmoittautumatta ja vasta kun jatkat joogaa, niin ilmoittaudut ryhmään. Molemmat ryhmät Terassitalon kerhohuoneessa, Punamäenpolku 1, sisäpiha

HATHAJOOGA Peruskurssi
Torstaisin klo 19.30-21

 Peruskurssinjooga on dynaamista hathajoogaa, jonka tarkoituksena on avata kehon lihasjumeja ja sitä kautta rentouttaa kehoa ja mieltä. Tunnit koostuvat perusasanoista sekä yksinkertaisista hengitys- ja hiljentymisharjoituksista. Keskitymme löytämään yhteyden hengityksen ja liikkeen välillä sekä linjaamaan asanat omalle keholle turvallisella tavalla. Viikoittainen joogatunti tukee hyvin muiden lajien harrastamista muun muassa parantamalla kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Tunnit sopivat myös aloittelijoille ja huonokuntoisille. Tavoitteena ei ole saada jalkaa korvan taakse, vaan lisää rentoutta elämään..

Tunnit sopivat kaikenlaisille joogaajille, myös aloittelijoille ja huonokuntoisille. Varioimme liikkeitä osallistujien kunnon ja kokemuksen mukaan.

Ohjaaja: Hanna Vilo, hanna.vilo@netti.fi

SENIORIJOOGA
Keskiviikkoisin klo 10-11.30

Aamujoogassa huomioimme ikääntyvän kehon haasteet. Teemme perusasanaharjoituksia sekä yksinkertaisia hengitys- ja hiljentymisharjoituksia. Painotamme erityisesti tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksia. Keskitymme löytämään yhteyden hengityksen ja liikkeen välillä sekä linjaamaan asanat omalle keholle turvallisella tavalla. Teemme harjoitukset kuuntelemalla kehoa sisältäpäin, mikä vahvistaa kehon sisäisen viisauden kuulemista.

Tunnit sopivat erityisesti eläkeläisille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki ne, jotka haluavat harjoittaa kehoaan lempeällä tavalla.

Ohjaaja: Hanna Vilo, hanna.vilo@netti.fi

Kyläpaja

 Pikku Huopalahtiseura järjestää Kyläpajassa, (Kytösuonpolku 3) toimintapäivän

sunnuntaina 15.4. klo 13-17

 

Tervetuloa Pikku Huopalahden asukasyhdistyksen vuosikokoukseen Asukastalolle 15.4.2008 klo 18.00. Osoite Tilkantori 12.

joulu1.jpgToivotamme Teidän tervetulleiksi asukastalolle !

Kahvio, arpajaiset ja paljon muutakin mukavaa

Pikku Huopalahden asukasyhdistys järjestää asukasillan Nuorisotalolla tulevana torstaina kello 18-20 - luvassa paljon painavaa asiaa!

Alakategoriat

ASUKASFOORUMI

 

torstaina 1.3. klo 17–19.30 Pikku Huopalahden Asukastalo, Tilkantori 12.

Minkälainen toiminta  Pikku Huopalahden ja Ruskeasuon alueella sinua kiinnostaisi?
Tervetuloa avoimeen IDEOINTIPAJAAN


Asukasfoorumi_1.3.2012.pdf