Uutiset ja tapahtumat Uutiset Hei sinä 14-19v nuori! Kiinnostaako vapaaehtoistyö?

Pienillä teoilla ja kohtaamisilla on suuri merkitys. Anna oma panoksesi Pikku Huopalahden alueen hyväksi ja lisää merkityksellistä tekemistä päivääsi.

Valmennuksessa tutustutaan alueen vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin ja lisätään omaa osaamista ja tietoa. Valmennuksen kokonaiskesto 7,5h sisältää tietoa mm. vapaaehtoistyön ja ryhmänohjauksen perusteista, vuorovaikutusharjoituksia sekä vierailuja ja tutustumista eri toimijoihin.

Valmennuksen jälkeen sinulla on paremmat valmiudet toimia vapaaehtoisena esimerkiksi tapahtumissa ja eri ikäisten kanssa. Valmennus toteutetaan yhdessä alueen eläkeläisten kanssa ja sen suorittamisesta saat todistuksen, jota voit hyödyntää esimerkiksi kesätöitä hakiessasi!

Tapaamme Pikku Huopalahdessa kolme kertaa 11.4., 17.4. ja 25.4. klo 16.30–19.00. Tarjolla pientä suolaista purtavaa.

Kysy lisää ja ilmoittaudu 1.4. mennessä:
Tuija p. 044 3366 068 tai tuija.tuormaa@miinasillanpaa.fi

Valmennuksen järjestää Miina Sillanpään Säätiön Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla -paikallishanke. www.miinasillanpaa.fi

Katso mainos: http://www.miinasillanpaa.fi/wp-content/uploads/2019/03/Vapaaehtoisvalmennus-4_2019-juliste.pdf

Tulosta ja täytä lupalomake mukaasi ensimmäiselle valmennuskerralle http://www.miinasillanpaa.fi/wp-content/uploads/2019/03/Lupalomake-3_2019-VV-valmennus.pdf. Saat lomakkeen tarvittaessa aloituskerralla mukaasi huoltajasi täytettäväksi.

Sydämet narulla vaalea 350