Uutiset ja tapahtumat Uutiset Toukotalkoot jakaa tietoa asunnon perushuoltotoimista

toukotalkoot.pngToukotalkoot on asumiseen, kiinteistöalaan, talotekniikkaan ja turvallisuuteen liittyvien yhteisöjen yhteinen viestintäkampanja. Nimi muistuttaa siitä, että perinteiseen piha- ja taloyhtiötalkoiden aikaan on hyvä muistaa myös asunnon sisällä tarvittavat toimenpiteet. Kodin talotekniikka kaipaa huoltoa, jotta se toimisi halutulla tavalla. Kampanja keskittyy sellaisiin asioihin, joiden huolto ei ole päivittäistä, vaan tapahtuu kerran pari vuodessa.

Kodin tekniikan kunnolla on suora vaikutus asumisen viihtyisyyteen ja terveellisyyteen, turvallisuuteen sekä asumisen kustannuksiin.

Check-lista avuksi laitteiden tarkastukseen

Toukotalkoiden check-listoihin on koottu helppoja tarkastus- ja huoltotoimia, jotka jokaisen tulisi asunnossaan tehdä. Huoltotoimien tekeminen luo mukavampaa, terveellisempää, turvallisempaa ja energiataloudellisempaa asumista. Check-lista auttaa sinua löytämään huollettavat kohteet asunnossa. Kun tulostat sen, voit merkitä siihen ajankohdan, jolloin olet tarkastanut tai huoltanut laitteen sekä päivämäärän, jolloin laite tulisi seuraavan kerran tarkastaa. Listassa on myös tilaa muistiinpanoille.

- Kerrostaloasukkaan check-lista

- Pientaloasukkaan check-lista

Tarkemmat tiedot kampanjasta http://www.toukotalkoot.info/