Uutiset ja tapahtumat Tapahtumakalenteri
Tapahtumat
Time19.4. klo 17:30-19:00

Pikkis juhlii ideointi-ilta

Kansikuva vihrea turkoosi

*** Kuukauden päästä kajahtaa! *** 

Tule mukaan tekemään kevään kivointa tapahtumaa Pikkikseen! Poikkea ideointi-iltaan asukastalolle ja kerro, miten voisit olla mukana. 

Viiripuistossa askarrellaan taideteos kierrätysmateriaaleista, tehdään katutaidetta, pompitaan pomppulinnassa, korjataan kirjoja kirjasairaalassa, kokeillaan savitöitä ja rokataan Mimin ja Kukun tahtiin. Tilkanniityn hiekkakentällä korjataan ja myydään pyöriä, kokeillaan kuka on vahvin Haagan VPK:n stuntradalla, harjoitellaan alkusammutusta ja tutustutan paloautoon. Asukastalolla hiljennytään äänijoogassa ja Lemunkartano myy todistetusti hyvänlaatuisia luomutaimia asukastalon takana. Lahdella on Pikku Huopalahti -seuran järjestämänä perinteistä lohiongintaa ja Pikku Huopalahden urheiluseura Pihaus jumpattaa Tilkanniityllä. Tule kirppiskadulle myymään omia vaatteitaan ja tekemään löytöjä. Ja koska on ravintolapäivä, voit laittaa pystyyn oman pop-up ravintolan vaikka torille!

Ohjelmaa järjestämässä: Lastenliitto, Miisunpaja, Pikku Huopalahden asukastalo, SPR, Ruskeasuon Martat, Haagan VPK, Meilahden seurakunta, Lastenliitto, Pikku Huopalahden urheiluseura Pihaus ry, Pikku Huopalahti -seura

Kumppanimme: K supermarket Fortuna, K market Pacius, K market Pikku Huopalahti, Avainapteekki, McDonald's Meilahti, MLL, Lions Club, Tilkan palstaviljelijät. Helsingin kaupungin kulttuurikeskus, Pikku Huopalahden nuorisotalo.

Tekijäjoukkomme kaipaa vielä
- Pomppulinnan vartijoita
- Tukea tapahtumaviestintään ja sen suunnitteluun
- Vapaaehtoisia tapahtumaan: roudareiksi, kuvaajiksi, apukäsiksi.