Uutiset ja tapahtumat Tapahtumakalenteri
Tapahtumat
Time16.3. klo 18:00-19:55

Suolisto kuntoon

suolisto kuntoon.jpgSuoliston kunto määrittää hyvinvointimme tai pahoinvointimme. Suolistossa asustaa myös toiset aivomme. Nämä hokemat varmasti jokainen tietää, mutta miten sitten saamme oikuttelevan suoliston tasapainoon?

Ruuansulatus on monimutkainen kokonaisuus, jossa kaikkien osasten on oltava kunnossa. Ruuan pitää sulaa kunnolla, sen pitää imeytyä kehomme käyttöön ja bakteerikannan tulee olla optimaalinen. Kun kaikki nämä osaset toimivat, on vatsa rauhallinen ja oireeton.

Joskus suolisto on oireeton mutta kuitenkin taustalla monissa ongelmissa kuten allergiat, autoimmuunisairaudet, migreeni, päänsärky, jatkuvat flunssakierteet ja heikko immuniteetti.

Luennolla käymme läpi ruuansulatuksen ongelmakohdat, vuotavan suolen oireyhtymän sekä bakteerikannan vinoutumisen sekä suolistohiivan oireet ja työkalut näiden korjaamiseksi.

Miltä sinusta tuntuisi jos vatsa ei turpoaisi kuin raskaana olevalla? Entä jos jatkuva vessassa juoksu ei rajoittaisi elämääsi? Tai sinun ei tarvitsisi pinnistellä vessassa otsasuonet pullollaan? Tai jatkuvat krampit vatsassa ei veisi elämäniloasi? Tai entä jos voisit nauttia keväästä ilman ikäviä allergiaoireita?

Tätä tietoa ilman et halua jäädä!

Tervetuloa! Luento on maksuton mutta vaatii ilmoittautumisen!

Luennon pitää FL Ravintoterapeutti Miia Inkeroinen

 

Minna Ruohtula: info@minnapu.fi

Miia Inkeroinen: miia.inkeroinen@nutrimia.fi