Uutiset ja tapahtumat Tapahtumakalenteri

lokakuu 3

Tapahtumat

kielikahvila kuva

Tervetuloa Pikkiksen kielikahvilaan!
Tule tapaamaan ihmisiä, joiden kanssa voit puhua rennosti helppoa ja selkeää suomea. Monikulttuurinen kielikahvila on avoin kaiken kielisille ja kaiken ikäisille.

Pikku Huopalahden asukastalo
Tilkantori 12
Torstaisin klo 15.30-17

Lisätiedot: jonna.hagelberg@evl.fi / p. 050 407 7062

Time5.9.-21.11.
Tapahtumat

Kohtaamisen kahvila syksy19

Pikku Huopalahden asukastalo Tapanilan asemalla (Tilkantori 12)

5.9.–21.11. torstaisin klo 15.30 –17.00

Tule vaihtamaan ajatuksia seurakunnan diakoniatyöntekijän ja muiden kahvittelijoiden kanssa. 

Asukastalolla on kahvilan lisäksi myös muuta toimintaa, tule tutustumaan!

 

 

Time23.9.-9.12.
Tapahtumat

Jooga kuva

Heartfulness joogan harjoitukset ovat soljuvia, pehmeitä ja ne tehdään kehoa kuunnellen. Harjoitus huoltaa kehoa ja vahvistaa yhteyttä itseesi. Kun käännät huomion sisäänpäin, niin mieli tyyntyy.

Hiljalleen, harjoitus harjoitukselta kasvaa kokemus sisäisestä rauhasta. Tänä päivänä yli miljoona ihmistä 130 maassa harjoittaa tätä Raja Joogan muotoa ja sydänkeskeistä meditaatiota.

Paikka: Pikku Huopalahden asukastalo, Tilkantori 12

Aika: maanantaisin klo 18 - 19

Tervetuloa mukaan kaikki 15-101 vuotiaat 23.9 alkaen!

Pukeudu joustavaan asuun ja ota mukaan oma alusta.

Vapaaehtoinen oviraha 10 €. Lisätiedot Helka 040 351 3474

Tapahtumat

OmaStadi

OmaStadi on Helsingin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia


Helsinki käyttää 4,4 miljoonaa euroa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen. OmaStadissa helsinkiläiset ideoivat, suunnittelevat ja päättävät miten kaupunkia muutetaan toimivammaksi ja hauskemmaksi.

Äänestä ja vaikuta!

Lokakuussa 2019 helsinkiläiset saavat äänestää kaupunkilaisten tekemistä OmaStadi-suunnitelmista. Voit äänestää valitsemallasi alueella ja koko Helsingissä.

Äänestäjänä saat budjetoida käytettävissä olevan määrärahan oman mielesi mukaan. Eniten ääniä saaneet suunnitelmat toteutetaan.

Äänestysohje OmaStadi.fi -sivustolla

Äänestää voi myös Etelä-Haagan kirjastolla keskiviikkoisin 9.–31.10. klo 15–18 sekä Oodin Helsinki-infossa koko lokakuun ajan ma-to klo 9-18, pe klo 10-18. Kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan!

Pikkiksen hankkeet

Yhteinen yhteisökoordinaattori Etelä-Haagaan ja Pikku Huopalahteen, asukastila Etelä-Haagaan

Tavoitteena rakentaa asukkaiden ja kaupunginosiemme yhteistyötä hyödyntäen jo olemassa olevia tiloja. Tilojen toiminnan pyörittämiseen tarvitaan koordinaattori, joka kerää yhteen yhdistyksiä ja aktiivisia asukkaita ja kartoittaa, millaiselle toiminnalle on kysyntää. Hän tuo yhteen saman­laisesta toiminnasta kiinnostuneita asukkaita ja auttaa heitä toiminnan alkuun. Lisäksi hän koordinoi jo olemassa olevaa vapaaehtoistoimintaa, esim. käsityö-, ompelu-, taide-, laulu-, kirjallisuus-, kieli- ja liikuntapiirejä sekä pienimuotoista it-tukea.

Ehdottajat: Pikku Huopalahtiseura ja Pro Haaga/Pro Haga ry

Ulkokuntoiluvälineitä Pikku Huopalahden puistoon

Pikku Huopalahden puistosta saadaan virikkeinen, liikuntaan aktivoiva ja alueen perheitä yhdistävä kuntoilualue. Kuntoilupuisto tukee Pikku Huopalahden ala-asteen Liikkuva Koulu-projektia ja motivoi alueen eri-ikäisiä asukkaita aktiiviseen kuntoiluun. Koululaiset voivat käyttää kuntoilupuistoa kahdella pitkällä puolentunnin välitunnilla yhteisölliseen liikkumiseen.

Ehdottajat: Pikku Huopalahden ala-asteen oppilaat

Muihin hankkeisiin voit tutustua omastadi.hel.fi -sivustolla!