Uutiset ja tapahtumat Tapahtumakalenteri

kesäkuu 17

Tapahtumat
Maksullinen

Puistojumpat Donata

Paikka: Päiväkoti Pensselin viereinen niitty, koriskentän lähellä

Huomioi 28.5. jumpan poikkeuksellinen alkamisaika!

Puistojumpat

Tapahtumat
Lapset
Maksullinen

kuva Pihaus

Hei lähialueen äiti/isä-ihminen! Pihaus kokeilee ensiviikolta lähtien puistojumppapalvelua, jossa jumppapaikan vieressä sijaitsevassa Pensselinpuistossa päivystää jumpan ajan pari nuorta, jotka pientä maksua vastaan (sinä päätät summan) leikittävät yli 3-vuotiaita lapsia jumpan ajan.

Lapset voivat siis ottaa ilon irti hiekkalaatikolla ja sinä pääset rauhallisin mielin jumppaamaan. Kokeillaan riittääkö nuorille töitä juhannukseen asti. Jos on suosittu juttu, niin miksi ei pidempäänkin.

Maanantaina 4.6 jumppa klo 19 muutoin joka ma ja ti klo 18.30. Pensselin puiston vieressä, nurtsialueella.

 

 
Tapahtumat

Joogatunnit

Tule virkistymään kesäiselle aamuäivän jooga-kurssille! Tehdään sekä vahvistavia ja voimaa vaativia, että venyttäviä ja huoltavia harjoituksia ja lopetetaan loppurentoutukseen. Sopii normaalikuntoisille sekä aloittelijoille että joogaa aiemmin harjoittaneille.

Pukeudu joogatunneille mukaviin liikunta-vaatteisiin, ota loppurentoutusta varten mukaan lämpimät sukat ja lämmin vaate. Tuothan myös oman jooga-mattosi tai vastaavan. Tervetuloa!

Aikataulu

6.6. klo 10-11.30
13.6. klo 10-11.30
20.6. klo 10-11.30

Osoite

Pikkuhuopalahden Asukastalo, Tilkantori 12, 00300 Helsinki

Tilaa on rajallisesti, tunnille mahtuu n. 10 osallistujaa. Kurssi on maksuton ja voi tulla myös vaikka vaan yksittäiselle kerralle. Asukastalo ei voi valitettavasti vakuuttaa kurssilaisia.

Ilmottatumiset

huopalahtiyoga@gmail.com