Uutiset ja tapahtumat Tapahtumakalenteri

kesäkuu 5

Tapahtumat

Kuvia ja tunnelmioa pikkuhuopalahdesta 2

Valokuvia kauniista Pikku Huopalahdesta - näyttely asukastalolla 20.5 - 21.6

asukastalon aukioloaikoina.

aukioloajat kts. www.pikkuhuopalahti.fi kohdasta asukastalo

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Pikku Huopalahden asukastalo - Tapanilan asema

Tilkantori 12, 00300 Helsinki

050 562 8858, asukastalo@pikkuhuopalahti.fi

Tapahtumat

Kaupunkitanssit 2017

Maksuttomat Kaupunkitanssit  jatkuvat myös tänä kesänä. Tilkantorilla Pikku Huopalahdessa aloitetaan maanantaina  29.5. klo 19.00, jolloin opetellaan sambaa.

Kesän 2017 kaupunkitanssien alustava ohjelma on julkaistu Tsuumin sivuilla. Muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia. Seuraa ilmoittelua Tsuumin sivuilla tai Kaupunkitanssien Facebook-sivulla.

Mukaan tanssimaan voi tulla milloin vaan. Ennakkoilmoittaumista ei tarvita.

Pikku Huopalahden lisäksi muita opetuspaikkoja ovat Malmi, Itäkeskus, Kannelmäki, Jakomäki, Seurasaari ja Tapiola. Opetuksesta vastaavat koulutetut tanssinopettajat.

Kaupunkitanssit aloitettiin vuonna 2000, ja kesästä 2015 alkaen niistä on vastannut Tanssiteatteri Tsuumi.

Tapahtumat

leiri.jpgSAVI- ja TAIDELEIRI

5. – 9.6.2017 ma – pe klo 9 – 16

päiväleiri koululaisille ja syksyn ekaluokkalaisille

Leirillä on paljon kivaa tekemistä: savitöitä, taiteilua, askartelua, myös leppoisaa lomaoloa, pelejä ja ulkoilua. Kunnon kotiruokaa ja kesäherkkuja: aloitetaan klo 9 aamupalalla, ruokatunnilla syödään lounas ja iltapäivällä välipala. Leiriläisen tuomisesta ennen klo 9 tai hakemisesta klo 16 jälkeen voidaan sopia. Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Leirin järjestää Miisu Viita / Dollarts Osk.

Maksu koko leiriltä 225 e. Päivämaksu 50 e. Maksuun sisältyvät savitöiden poltot, kaikki runsaat materiaalit ja ruoat sekä alv 24 %.

Leiripaikka

Pikku Huopalahden nuorisotalo
Hilda Flodinin aukio 1, 00300 Helsinki

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

0505325888 / Miisu Viita

miisu.viita@kolumbus.fi

www.facebook.com/savikurssit

Tapahtumat

kottikärryt 1 .JPGKansallinen Lastenliitto - Helsingin piirijärjestö järjestää kesäloman ensimmäisillä viikoilla päiväleiritoimintaa Pikku-Huopalahden nuoristotalolla.

Viikon 23 teema on "Vilja Velhon matka taikamaailmaan" ja viikon 24 "Villin lännen viikarit". Leirillä touhutaan, askarrellaan ja leikitään sisällä ja ulkona teeman mukaisin menoin. Leiripäivä kestää 9:00-15:00.

Hinta: 95 € jäsenet, 103 € muut. Hintaan sisältyy lämmin ruoka, pieni välipala, vakuutukset sekä leiriohjelma ja -materiaalit.

Tutustu myös yöleireihimme Helsingin Meriharjuun ja Hangon Bengtsåriin (kuljetus Helsingistä). Lisätietoja leireistämme löytyy nettisivuilta: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/helsinki/leirit