Uutiset ja tapahtumat Tapahtumakalenteri

syyskuu 14

Tapahtumat

Pikku-Huopalahti_syksy2016.jpgHelsingin Lastenliiton järjestämät muskari- ja jumppakerhot alkavat viikolla 35 Pikku-Huopalahden nuorisotalon tiloissa.

Muskari- ja jumppakerhoissa harrastetaan ja tutustutaan musiikin ja liikunnan maailmaan mukavan tekemisen ja yhdessä oppimisen kautta.

Kerhoihin mahtuu vielä mukaan - ilmoittautumaan pääset täältä: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/helsinki/kerhot

Tapahtumat

feelingsmall.jpgHaluaisitko pohdiskella yhdessä toisten kanssa mukavasti kävellen? Nyt on mahdollisuus osallistua ohjatuille filosofiakävelyille Seurasaaressa. Katso päivämäärät ja teemat sivuiltamme www.liikuttavaafilosofiaa.fi. Ensimmäiset kävelyt näytekertoja ja istahdamme myös kahville tai teelle meren äärelle. Entä asuuko teillä ajattelijan alku? Tuo hänet lasten filosofointiryhmään! Syksyn ensimmäinen kurssi 6-8-vuotiaille lauantaisin 3.9. - 1.10. kello 10.30 - 11.30 Tanssipaja Miilussa Pikku Huopalahdessa. Joustava saapuminen ja haku 10.15-10.30 välillä ja 11.30-11.45 välillä.

Tunneilla pohdiskelemme, liikumme ja leikimme, teemme hauskoja päättely- ja luovuusharjoituksia. Harjoittelemme, miten kuunnella toista, esittää aihetta selkeyttäviä kysymyksiä, perustella ja olla eri mieltä. Filosofiaa lapsille –metodissa keskiössä ovat lasten omat ajatukset. Metodi kehittää lapsen lukutaitoa, päättelytaitoja ja muita kognitiivisia kykyjä.

Ohjaajana filosofian opettaja ja praktikko Else Turunen.

HINNAT: Viiden kerran 90 min/krt kurssi kustantaa 60 euroa. Ensimmäisen kerran voitte kokeilla 10 euron hintaan ja maksaa sen jälkeen kerran tai koko laskun, mikäli lapsi jatkaa.

ILMOITTAUDU: Kerro nimesi ja puhelinnumerosi sekä lapsen nimi ja syntymävuosi. info@liikuttavaafilosofiaa.fi

 

 

 

 

Tapahtumat

13924948_1274544312556711_9113690788017773084_n.jpgPuhdistu, käynnistä aineenvaihduntasi uudelleen, laihdu tai kiinteydy terveellisesti, turvallisesti MinnApun ammattitaitoisessa valmennuksessa!

Lähde mukaan! 12.9.2016 käynnistyy iso cellRESET valmennusryhmä. Minä olen mukana tekemässä kuuria jo neljättä kertaa. Lähde mukaan, tehdään se yhdessä! Anna itsellesi mahdollisuus voida hyvin – ota yhteyttä niin kerron lisää!

Kenelle?

Sinulle, joka olet yrittänyt pudottaa painoa, mutta mikään ei tunnu auttavan.

Sinulle, joka haluat päästä irti makeanhimosta tai ruokariippuvuuksista.

Sinulle, jonka suolisto oireilee ja aiheuttaa toistuvasti harmia.

Sinulle, jonka elimistö oireilee ruoka-aineyliherkkyyksillä, iho-oireilla, allergioilla tai astmalla.

Sinulle, joka haluat alentaa riskiä sairastua elintapasairauksiin tai olet jo sairastunut.

Sinulle, joka haluat käynnistää aineenvaihduntasi ja hormonitoimintasi uudelleen.

Sinulle, joka haluat todellisen sisäisen puhdistumisen ja tunnet tarvitsevasi sitä.

Sinulle, jolla on alipainoa, koska kehosi ei hyödynnä syömääsi ruokaa.

Teille, jotka suunnittelette lasten hankintaa.

Kehokuuri on ensisijaisesti puhdistus- ja terveyskuuri, mutta sivutuotteena paino tippuu ja rasvaprosentti pienenee. Tämän kuurin jälkeen elimistösi on puhdas, olosi on kevyempi, joka näkyy ja tuntuu – yksinkertaisesti voit paremmin! Tällä kuurilla sinun ei todellakaan tarvitse nähdä nälkää!

28 päivää kestävä helppo ja yksinkertainen ruokavalio kansainvälisen terveyskonseptin mukaisesti (Cellreset).

Keskimääräinen painonpudotus 28 päivässä 3-12 kg, jos ylipainoa.

Ulkoisen muutoksen ja sisäiset terveydelliset muutokset tunnet kehossasi!

Tämä on dieetti, jolla saat pysyvät tulokset ja opit puhtaan ruuan merkityksen terveydellesi. Käynnistämme 12.9. ainutlaatuisen valmennusryhmän, jossa teemme yhdessä cellRESETIN ja opettelemme terveellisen elämän ABC:n!

SINÄ SAAT:

- kiinteydyt/hoikistut/virkistyt/saat energiaa

- huippuvalmennusta kuurin ajan ja kaksi kuukautta sen jälkeen suljetussa ryhmässä personal trainereilta, hyvinvointivalmentajilta, ravintoterapeuteilta, ravintovalmentajilta ja life coacheilta

- työkalut terveelliseen syömiseen kuurin jälkeen

- työkalut terveelliseen ja tuloksia tuovaan liikuntaan

- työkalut oman elämäsi parempaan hallintaan