Uutiset ja tapahtumat Tapahtumakalenteri

elokuu 2016

elo
20
Tapahtumat

ravintolapaivakuva.pngPidämme Pop Up -ravintolaa Helsingin Reumayhdistyksessä, Korppaanmäentie 6, lauantaina 20.8. klo 12-15.

Menu lohikeitto/kasvissosekeitto + uunituore sämpylä 6 euroa,
kahvi + kahvileipä 3/4 euroa.

Tervetuloa!

 

elo
21
Tapahtumat

LEVYNJULKAISUKEIKKA JULISTE A4.pngTervetuloa juhlistamaan kanssamme Duo Velvetin uunituoretta levyä!

Soitamme tilaisuudessa Saxophobia-levyllä olevia kappaleita, ja samaan aikaan on myös minun Merjan ja tyttärieni Taikan ja Kaislan taidenäyttelyn avajaiset.

Soittoaika on klo 15, mutta olet sydämellisesti tervetullut myöhemminkin! Taidenäyttelyyn voi tutustua kahden viikon ajan asukastalon aukioloaikoina.

Voit käydä tutustumassa aiheeseen vielä täältä: http://joogaava-musiikinmaisteri.fi/levynjulkaisukeikka-ja-nayttelyn-avajaiset/

Levyn saa ostaa tilaisuudesta tai sitten täältä: http://kauppa.valvewellness.fi/tuote/levy-duo-velvet-saxophobia/

elo
22
Tapahtumat

Äänihoitoilta.jpgÄänihoitoseremonia / Sound Healing Ceremony

Kutsumme sinut kauniiseen äänihoitoseremoniaan. Kun suljet silmäsi, avaat samalla sisäiset silmäsi tutkiaksesi sielun viisautta parantaa, transformoida ja herättää sydämemme kutsu muistaa ainutlaatuinen tarkoituksemme toimia Alkulähteen ilmaisun ruumiillistumana.

Äänihoito

Äänihoito on tarkoituksellista äänen käyttöä, joka edesauttaa parantumista ja transformaatiota kaikilla olemuksemme tasoilla. Se luo syvemmän harmonian ja tasapainon tunteen suhteestamme itseemme, muihin ihmisiin ja luontoon.

Tilaa on rajoitetusti joten varaathan paikkasi etukäteen lähettämällä viestin Janin numeroon 0400 981113 tai sähköpostiin valonkadet@gmail.com

Huom! Pukeudu mukavasti ja tuo oma joogamatto, viltti ja juomavesi mukanasi.

***Ovet sulkeutuvat klo 19.00, jonka jälkeen osallistujien mukavuutta kunnioittaen tapahtumaan ei enää pääse sisälle. Tule siis hyvissä ajoin paikalle.

Osoite:

Pikku Huopalahden Asukastalo - Tapanilan asema, Tilkantori 12, 00300 Helsinki, p. 050 562 8858

 

Äänihoitajat:

Lani Rocillo

http://www.soundbeing.co.uk/

 

Jani Toivonen

http://www.valonkadet.com

Facebook: VALON KÄDET

 

 

 

 

elo
28
Seuran tapahtumat

Teatteriesitys lapsille 2016.jpg

Tapahtumat

Pikku-Huopalahti_syksy2016.jpgHelsingin Lastenliiton järjestämät muskari- ja jumppakerhot alkavat viikolla 35 Pikku-Huopalahden nuorisotalon tiloissa.

Muskari- ja jumppakerhoissa harrastetaan ja tutustutaan musiikin ja liikunnan maailmaan mukavan tekemisen ja yhdessä oppimisen kautta.

Kerhoihin mahtuu vielä mukaan - ilmoittautumaan pääset täältä: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/helsinki/kerhot

Tapahtumat

Pihauslogosininen Pihauksen puistojumpat alkavat ma 30.5. klo 18.30. Lisää jumpista Yhdistykset, yhteisöt, harrastukset / Pihauksen ajankohtaista sivulla.

Tapahtumat

kaupunkitanssit vari pieni

Kaupunkitanssit tarjoaa maksutonta paritanssiopetusta maanantaisin Tilkantorilla klo 19.00-19.45. Opetusohjelma löytyy Tanssiteatteri Tsuumin nettisivuilta

Muita opetuspaikkoja ovat Malmi, Itäkeskus, Kannelmäki, Seurasaari, Tapiola ja Leppävaara.

Tanssiteatteri Tsuumi on tanssittaa kesäisin pääkaupunkiseudulla maksuttomissa paritanssituokioissa, jotka kantavat nimeä Kaupunkitanssit. Mukaan tanssimaan voi tulla milloin vaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Seuraa Kaupunkitansseja Facebookissa

 

kaupunkitanssit

 

Seuran tapahtumat

2016-07-25 11.35.56.jpgKyläpajan kahvila 

Avoinna

Keskiviikkoisin klo 10.00 - 13.30 

Kytösuonpolku 3 joen puolella

Tapahtumat

IMG 0817Tule kokeilemaan Pikku Huopalahden asukastalolle kevyttä, helppoa, rentouttavaa Joogaa naisille ja miehille. Ohjaamassa äijäjoogi Veikko Tarvainen.

Ke 24.8 klo 11 - 13
To 25.8 klo 17 - 19

Vapaa pääsy!

Ennakkoilmoittautuminen, paikkoja rajoitettu määrä

Pikku Huopalahden Asukastalo
050 562 8858
asukastalo@pikkuhuopalahti.fi

Lisätietoja: Veikko 040 778 4895Tarkoitus ei ole seistä päällä vaan tukevasti jaloilla.

Ota oma joogamatto mukaan ja loppurentoutukseen kevyt peite tai viltti. 

Lämpimästi Tervetuloa

Tapahtumat

feelingsmall.jpgHaluaisitko pohdiskella yhdessä toisten kanssa mukavasti kävellen? Nyt on mahdollisuus osallistua ohjatuille filosofiakävelyille Seurasaaressa. Katso päivämäärät ja teemat sivuiltamme www.liikuttavaafilosofiaa.fi. Ensimmäiset kävelyt näytekertoja ja istahdamme myös kahville tai teelle meren äärelle. Entä asuuko teillä ajattelijan alku? Tuo hänet lasten filosofointiryhmään! Syksyn ensimmäinen kurssi 6-8-vuotiaille lauantaisin 3.9. - 1.10. kello 10.30 - 11.30 Tanssipaja Miilussa Pikku Huopalahdessa. Joustava saapuminen ja haku 10.15-10.30 välillä ja 11.30-11.45 välillä.

Tunneilla pohdiskelemme, liikumme ja leikimme, teemme hauskoja päättely- ja luovuusharjoituksia. Harjoittelemme, miten kuunnella toista, esittää aihetta selkeyttäviä kysymyksiä, perustella ja olla eri mieltä. Filosofiaa lapsille –metodissa keskiössä ovat lasten omat ajatukset. Metodi kehittää lapsen lukutaitoa, päättelytaitoja ja muita kognitiivisia kykyjä.

Ohjaajana filosofian opettaja ja praktikko Else Turunen.

HINNAT: Viiden kerran 90 min/krt kurssi kustantaa 60 euroa. Ensimmäisen kerran voitte kokeilla 10 euron hintaan ja maksaa sen jälkeen kerran tai koko laskun, mikäli lapsi jatkaa.

ILMOITTAUDU: Kerro nimesi ja puhelinnumerosi sekä lapsen nimi ja syntymävuosi. info@liikuttavaafilosofiaa.fi