Uutiset ja tapahtumat Tapahtumakalenteri

joulukuu 22

joulu
22
Tapahtumat

folkisti

Munkkiniemen kirkko, Tiilipolku 6, 00330 Helsinki
22.12.2015 klo 19:00 - 20:00

Haaga Folk Machine ja Senni Valtonen
Aivan joulunpyhien kynnyksellä juhlaan voi virittäytyä ainutlaatuisessa folk-konsertissa, joka varmasti vie kuulijan kauas arjesta uusiin sointimaailmoihin. Haaga Folk Machine ja Senni Valtonen veivaavat joululauluja tavalla, joka on vaihtoehto perinteisille joulukonserteille. Kokoonpanossa soittaa neljä taitavaa folk-musiikin ammattilaista, jotka ovat tunnettuja huikeasta instrumenttiosaamisestaan ja karismaattisesta esiintymisestään. Tero Hyväluoma, Anssi Salminen ja Sami Kurppa ovat maamme kärkinimiä kansanmusiikin saralla. Näiden kolmen muusikon trio, Haaga Folk Machine, on niittänyt mainetta virtuoottisella soitollaan ja vauhdikkaalla menollaan. Soitanta yltää herkistä folksävelmistä vimmaiseen rockiin. Joulukuun konsertissa ohjelmisto koostuu rakkaista joululauluista. Yhtye tunteilee, mutustelee ja revittelee tuttuja lauluja innovatiivisin tavoin eikä pelkää sotkea mukaan myös kansanmusiikkikappaleita.

Liput: vapaa pääsy - käsiohjelma 10 €
Järjestäjä: Munkkiniemen seurakunta

Tapahtumat

Pikku-Huopalahti_syksy2016.jpgHelsingin Lastenliiton järjestämät muskari- ja jumppakerhot alkavat viikolla 35 Pikku-Huopalahden nuorisotalon tiloissa.

Muskari- ja jumppakerhoissa harrastetaan ja tutustutaan musiikin ja liikunnan maailmaan mukavan tekemisen ja yhdessä oppimisen kautta.

Kerhoihin mahtuu vielä mukaan - ilmoittautumaan pääset täältä: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/helsinki/kerhot

Tapahtumat

1.12. ikkuna.jpgPaciuksenkaaren Joulukalenteri-ikkunassa avautuu joka päivä uusi teema, joka enteilee joulun odotusta. Kun kuljet pitkin Paciuksenkaarta, älä pidä kiirettä 10-12 kohdalla. Kurkkaa ikkunasta sisään ja uppoudu joulun odotukseen.