Toimintaa

Pikku Huopalahdessa on paljon yhdistyksiä, jotka tarjoavat mukavaa toimintaa kaikille lähiseutujen asukkaille. Kauempaakin saa toki liittyä mukaan!

Jos yhdistyksesi puuttuu listasta tai haluat päivittää tietojasi, olethan yhteydessä Pikku Huopalahtiseuraan seura@pikkuhuopalahti.fi

  • Pikku Huopalahtiseura ry – Kiinnostaako kaavoitus, kierrätys vai kohtaamiset? Haluatko vaikuttaa siihen, mitä alueella tapahtuu? Tule mukaan Pikku Huopalahtiseuraan!
  • Pikku Huopalahden yhteisöteatteri PHYT – Tekstit ja tarinat tuotetaan itse omiin kokemuksiin perustuen improvisaatioina ja kirjoitustehtävinä, joita kehitellään teatteri-ilmaisuilloissa. Tervetuloa mukaan toimintaan!
  • Pikku Huopalahden venekerho ry – Pikku Huopalahden venekerhon satama sijaitsee keskeisellä paikalla Pikku Huopalahden pohjukassa Tilkantorin laidalla.
  • Pikku Huopalahden ala-asteen vanhempaintoimikunta – Vanhempaintoimikunta on vanhempien verkosto, jonka tavoitteena on edistää vanhempien ja koulun välistä yhteistyötä, vanhempien verkostoitumista ja tukea yhteisöllisyyttä ja paikallistoimintaa Pikku Huopalahdessa.