Viestitytöt

Viestitytöt eli VT on Pikkiksen naapurissa Meilahdessa toimiva, noin 150 jäsenen partiolippukunta. Meikussa toimii myös meidän veljeslippukunta Töölön Nuotioveikot, ja meidän toiminta-alueeseen kuuluu Meilahden lisäksi Pikku-Huopalahti ja Ruskeasuo. Partio on monipuolinen harrastus lapsille ja nuorille, sekä toimintaa mahdollistaville aikuisille. Partiotoiminnan keskiössä on uuden oppiminen yhdessä tekemällä. Viestitytöissä pääsee kokemaan elämyksiä sekä luonnossa, että kaupungissa, viikonloppuretkeilyn, leirien ja viikoittaisten partiokokousten parissa.

Partioon voi liittyä sinä syksynä, kun aloittaa peruskoulun ekan luokan, eli n. 7 vuotiaana, mutta yläikärajaa ei ole! Jos partiotoiminta kiinnostaa, niin lisätietoja ja liittymisohjeet löytyy osoitteesta partio.fi. Viestityttöihin pääset tutustumaan tarkemmin verkkosivuillamme (viestitytot.net) tai seuraamalla meitä Instagramissa (@viestitytot).

Rastitehtävä:
Erätaidot on yksi niistä asioista, joita partiossa pääsee oppimaan, ja niihin meidän Pikkis juhlii -radan rastitehtävä myös liittyy. Tallenna puhelimeesi alla oleva kuva karttamerkkibingosta tai ota siitä screenshot. Karttamerkit ovat kuvia, joilla tietyt maastossa olevat asiat piirretään karttoihin. Kun jatkat rastiradan kiertämistä, tarkkaile ympärilläsi olevaa maastoa, tai muistele mitä olet reitillä tähän asti nähnyt. Kun tunnistat ympäristössä jonkun bingoruudukossa olevan asian, merkkaa ruksi sen kohdalle. Löytyyköhän Pikkiksestä näitä kaikkia 16 karttamerkkiä vastaavat asiat?