Asukastalo ja yhteiskerhotilat Yhteiskerhotilat

 

Asukkaiden harrastetiloiksi vuokrataan Pikku Huopalahden Pysäköintiyhtiöiden yhteiskerhotiloja!

Pikku Huopalahdessa pysäköinnistä, asukastalosta ja yhteiskerhotiloista huolehtivat pysäköintiyhtiöt: Kytösuontien Pysäköinti Oy, Paciuksenkadun Pysäköinti Oy ja Tilkankadun Pysäköinti Oy.

 

VUOKRATAAN_kerhotiloja

 

Yhteiskerhotilojen varaus

Pikku Huopalahden yhteiskerhotiloja sekä asukastaloa voi varata asukastalolta joko puhelimitse 050 562 8858 tai sähköpostilla asukastalo@pikkuhuopalahti.fi

Pitkäaikais- sekä vakiovuorosopimukset yhteiskerhotiloihin tehdään Realiassa               p. 010 228 1011

Asukastalon projektisihteeriltä voi tiedustella yhteiskerhotilojen sekä asukastalon varauksiin liittyvistä käytännön asioista, kuten panttikäytäntö ja avaimen nouto / palautus, hälytysjärjestelmien kytkentä, tilojen lukitukset, siivous käytön jälkeen, tilojen varustelutaso jne.

Kerhotila esite

Tällä hetkellä yhteiskerhotiloista on vuokrattavissa satunnais- ja toistuvaiskäyttöön: Punamäenpolku 1 terassitalon kerhotila, Korppaanmäentie 25 kerhotila ja Hilda Flodininkuja 2 kerhotila. Asukastaloa vuokrataan vain viikonloppuisin satunnaiseen yksityiskäyttöön ja arki-iltaisin kokouksiin. 

HUOM! esitteessä vanhentuneita yhteystietoja, voimassa olevat kts. Asukastalo

 

Mitä yhteiskerhotilojen käyttö maksaa?

pdfYhteiskerhotilat ja asukastalo HINNASTO

Yhteiskerhotilat on rakennettu kaikkia pikkuhuopalahtelaisia varten. Käytöstä peritään pientä korvausta, jolla katetaan osa tilojen kuluista. Muilta, kuin alueemme omilta asukkailta peritään suurempi vuokra.

Loput käyttökulut (lämmitys, vesi, isännöinti, perussiivous) peritään alueen taloyhtiöiltä vastikkeissa ja vuokrissa. Yhtä asuntoa kohti yhteiskerhotilojen ylläpito aiheuttaa hyvin vähän kuluja kuten taloyhtiöiden omatkin kerhotilat.

 

Mitä yhteiskerhotilat ovat?

Yhteiskerhotilat ovat pikkuhuopalahtelaisten käyttöön tarkoitettuja tiloja, joissa asukkaat voivat järjestää haluamaansa satunnaista- tai toistuvaistoimintaa tai vaikka perhejuhlia. Yhteiskerhotiloja on tällä hetkellä vuokrattavissa yhteensä neljä - näkyvin yhteiskerhotila on Pikku Huopalahden rannalla sijaitseva Tapanilan vanha asemarakennus, joka toimii asukastalona ja on vuokrattavissa vain satunnaistapahtumiin ja muihin yksityistilaisuuksiin viikonloppuisin sekä kokouksiin arki - iltaisin. Muut yhteiskerhotilat ovat vuokrattavissa ympäri viikon klo 9 - 21 välisenä aikana.

 

Toiminta asukkaiden aktiivisuuden varassa

Yhteiskerhotilojen toiminta on asukkaiden omatoimisuuden varassa. Asukkaat päättävät itse, mitä toimintoja he ovat niissä itse valmiita järjestämään. Tosin tilojen käytössä joudutaan ottamaan huomioon toiminnan mahdollisesti aiheuttama melu ja muu häiriö. Siksi käyttö on kielletty myöhään illalla tai yöllä. Vuokrausaika on kl. 9 - 21. Asukastalon vuokrausaika viikonloppuisin on kl. 9 - 24.

 

Yhteiskerhotilat kaikkien käytettävissä

Tärkeä käyttöperiaate on ollut se, että jokainen pikkuhuopalahtelainen voi käyttää kaikkia yhteiskerhotiloja, jotka ovatkin olleet alusta lähtien aktiivisessa käytössä. Niissä on järjestetty mm. lasten tanssitunteja, joogaa, pilatesta, muskaria, vedamaalausta, aerobicia, asukaskahviloita, taide- ja mediapajoja, monenlaisia kerhoja ja kursseja, musiikkiesityksiä, yhteisiä juhlia, kokouksia, yksityisiä syntymäpäivä-, ristiäis- ja hääjuhlia sekä paljon muuta. Tiloja voi käyttää myös omiin harjoituksiin. Yhteiskerhotilojen toiminnot muodostuvat juuri sellaisiksi, mitä me pikkuhuopalahtelaiset itse haluamme niissä järjestää.