Vaatteet vaihtoon 29.10. klo 11-13

0
378

Pikku Huopalahdessa on järjestetty säännöllisesti vaatteiden vaihtoa, jonka ideana on:

  • antaa uusi koti itselle tarpeettomalle kivalle, ehjälle ja siistille vaatteelle
  • laittaa hyvä kiertämään, tehdä joku toinen iloiseksi mahtavasta löydöstä
  • tukea käyttökelpoisen vaatteen pidempää elämänkaarta
  • saada oma vaatekaappi ajantasalle ja siivottua
  • tehdä hyviä löytöjä

Raha ei tässä tapahtumassa kierrä, ainoastaan hyvä mieli ja kierrätysmyönteisyys. Tuo paikalle kohtuullinen määrä aikuisten vaatetta ja aseta ne pöytiin paikan päällä saamiesi ohjeiden mukaan. Huom! Tässä tapahtumassa ei kerätä lumppua vaan nimenomaan ehjiä ja siistejä vaatteita, jotka päätyvät joko naapurille tai Fidalle tapahtuman jälkeen. Varaudu siihen, että järjestäjät voivat todeta vaatteen sopimattomaksi tähän tapahtumaan.

Tapahtumaan voi tuoda vaatetta jo klo 10.30 eteenpäin, mutta löytöjä pääsee tekemään klo 11. Ystävällisesti pyydämme tuomaan vaatteet klo 12 mennessä, jotta ne varmasti ehtivät päätymään uusiin koteihin.

Jos omistat rekin ja haluaisit sitä lainata, olisimme tosi iloisia. Saisimme parhaat löydöt kivasti esille.

P.s Jos sinulla on tosi kivoja ja kauteen sopivia lastenvaatteita, niin niitä voi myös tuoda muutaman kappaleen verran. Laitamme pienen pöydän niitä varten. Muuten lastenvaatteille järjestetään oma tilaisuus alkuvuodesta 2024.

Lämpimästi tervetuloa sunnuntaina 29.10 klo 11-13 nuorisotalolle.