Illallinen taivaan alla 10.8.2023

0
411

Tervetuloa Illallinen taivaan alla-tapahtumaan. Pikku Huopalahtiseura järjestää perinteisen yhteisöllisen koko perheen tapahtuman to 10.8 klo 17.30-19, jossa asukkaat luovat tunnelman. Asukastalon eteen kannetaan pöytiä ja tuoleja ja laiturialue on käytettävissä omille piknikvilteille. Tuo sinä perheesi, piknikruuat ja -juomat porukallesi, astiat ja viltti, niin me huolehdimme mukavasta livemusiikista ja kahvista/teestä. Myös asukastalon terassilla on muutamille ruokailijoille paikka.

Tapahtuma alkaa klo 17.30 ja klo 18-18.45 saamme nauttia Lara C:n indie pop ja rock tyylilajin musiikista. Trio soittaa Laran tekemiä kappaleita suomeksi ja englanniksi. Käy kurkkaamassa Youtubesta ja Spotifystä etukäteen. Lara asuu alueellamme.

Mikäli sää ei meitä suosi, voimme siirtyä Asukastalon sisätiloihin. Tule yhdessä juhlistamaan koulujen alkua, kesän loppua ja yhdessä syömisen ihanuutta! Syömistä ja illan istumista voi jatkaa laiturialueella tapahtuman loputtua.