Roskien keruutalkoot 6.6. klo 17.30

0
418

On taas aika siivota yhdessä Pikku Huopalahden ympäristöä kesäkuntoon!

Pikku Huopalahtiseura on varannut 50kpl roskapihtejä ja -pusseja innokkaille talkookeräilijöille tiistaina 6.6 klo 17.30-19. Lähtö ja pihtien palautus asukastalolle.

Mukana tapahtumassa ovat McDonalds Meilahti, joka tarjoaa pihdit ja roskapussin palauttaneille jäätelön/kahvin lipuketta vastaan sekä K-Supermarket Fortuna, joka tarjoaa juoman ahkeroijille. Tapahtuma on ollut suosittu, joten kannattaa olla ajoissa paikalla.

Ohjaamme keräilijöitä vähän eri puolille Pikkistä, jotta saamme mahdollisimman siistiä joka puolelta kaunista kyläämme. Hyviä kohteita ovat pääkadut (Tilkankatu, Paciuksenkaari, Korppaanmäentie), lahden ympäristö, Tilkanniitty, Pikku Huopalahdenpuisto, Kuusipuisto, McDonaldsin ympäristö, kasvimaiden viereiset hiekkatiet ja leikkipuistot.

Tervetuloa mukavalle iltakävelylle ja ”aarteen etsintään”!