Luontokävely 27.6. klo 17.30-19.00

0
863

Meillä on täällä Pikkiksessä upea ja monipuolinen kasvillisuus ympärillämme ja eläimiä, erityisesti lintuja ja perhosia, jakamassa niittyä ja merenlahtea kanssamme. Lähdetään yhdessä kävelylle tutkimaan luontoa, ihmetellään ja yritetään tunnistaa kasveja, puita ja eläimiä. Toivomme mukaan kävelylle asukkaita, joilla olisi myös taitoa tunnistaa lintuja ja kasveja sekä halua jakaa tietoaan muille. Kävelyllä on mukana asiantuntija-apuna pikku huopahtelainen Mervi Hartikka, jolla on paljon tietoa mm. kasvien hyötykäytöstä.

Lähdetään liikkeelle Asukastalolta ja kävellään kohti niittyä Paciuksen sillalle päin. Asukastalolta löytyy myös kahdet roskapihdit, jotka voi napata mukaan kävelylle. Halutessanne voitte myös kysellä lisätietoja Pikku Huopalahtiseurasta, kävelylle osallistuu seuran johtokunnan jäseniä. Tervetuloa yhteiselle tutkimusmatkalle ja iltakävelylle. Säävaraus.