Vapaaehtoistyöhön Pikkiksen lasten ja nuorten pariin?

0
1590

📅 11.11. klo 18
📌 Pikku Huopalahden asukastalo (Tilkantori 12)

Tiesitkö, että alueen lasten ja nuorten kanssa tehdään jo upeita asioita vapaaehtoisten voimin? Näihin tarvitaan kuitenkin lisäkäsiä, jotta toiminta voi jatkua. Pikku Huopalahtiseuran Pikkis välittää! -kamppiksen jälkimainingeissa järjestämme illan, jossa vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan tekijöihin. (Katso linkistä kamppiksen videot, tutustu nuorten kanssa toimiviin ammattilaisiin ja kuuntele heidän vinkit vanhemmille ja muille aikuisille!)

Esittelyssä on yhden alueen äidin perustama ilmainen talokerho Hilda Flodininkujalla. Kerhossa käy n. 20 lasta kerran viikossa. Tällä hetkellä enempää ei valitettavasti kerhoilijoita mahdu tilanpuutteen vuoksi. Kerhossa on pientä ohjelmaa ja välipalan on monesti tarjonnut oma lähikauppamme K- Market Pacius. Kaipaamme lisää aikuisia vetäjiksi, jotta kenellekään ei tule siitä yksin liian isoa työtä. Monelle näistä lapsista kerho on ainut harrastus.

Spr:n Team City Pikku Huopalahti etsii lisää väkeä rinkiinsä, jossa tarkoitus on partioida pienryhmissä perjantai-iltaisin 2 tuntia Pikku-Huopalahden alueella. Pyrkimyksenä on saada kontakti nuoriin ja alueen muihin asukkaisiin sekä nuorison hyvinvoinnin ja kotialueen viihtyisyyden lisääminen. Partiossa on aina vähintään kaksi henkeä ja alue on rauhallinen. Siksi partiointi ei ole mitenkään vaativaa, vaan se menee mukavasta iltalenkistä.

Mukana myös Helppi-läksykerho!

Tule tutustumaan ja kuulemaan, mihin kaikkeen voisi ottaa osaa vaikka vain silloin tällöin!

Lisäksi vastaamme mielellämme Pikku Huopalahtiseuran ja alueen urheiluseura Pihauksen toimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Vapaaehtoisillan Facebook-tapahtuma