Pikkis välittää -kampanja

0
1866

Pikkiksen someryhmissä on ollut kesällä vilkasta keskustelua lapsista ja nuorista. Pikku Huopalahtiseuran Hanni ja Päivi pyysivät nuorten kanssa työtä tekeviä ammattilaisia esittäytymään ja kertomaan, mikä on heidän viestinsä meille, Pikkiksen vanhemmille ja muille aikuisille.

Syntyi sarja videoita, johon osallistuivat ihanat:
💎 Pikkiksen nutan nuoriso-ohjaaja Janick Sutisna,
💎 Poliisin ennalta estävän toiminnon vanhemmat konstaapelit Heikki Mäkiprosi ja Niklas Kråknäs,
💎 Stadin jalkautujat Mahamed Barre ja Satu Rasilainen,
💎 Pikku Huopalahden ala-asteen koulun rehtori Juha Hirvonen ja
💎 Länsiluotsin nuorisotyöntekijä Jouni Aalto

He kaikki tekevät hienoa työtä ja toivovat siihen meidän tukeamme. Seuraa kampanjaa 12.-18.10. Pikkiksen somekanavissa, tutustu heihin ja keskustele!

Kampanjan videoklipit kerätään tähän artikkeliin.

Stadin jalkautujat

Stadin jalkatujat eli Helsingin kaupungin jalkautuvat nuoriso-ohjaajat Mahamed Barre ja Satu Rasilainen kertovat työstään Pikkiksen nuorten parissa sekä antavat välittämisvinkkejä vanhemmille ja muille alueen aikuisille.

Pikku Huopalahden nuorisotalo

Pikkiksen nuorisotalon nuoriso-ohjaaja Janick Sutisna kertoo työstään Pikkiksen nuorten parissa sekä antaa välittämisvinkkejä vanhemmille ja muille alueen aikuisille.

Pikku Huopalahden ala-asteen koulu

Pikku Huopalahden ala-asteen koulun rehtori Juha Hirvonen kertoo koulun roolista Pikkiksessä sekä antaa välittämisvinkkejä vanhemmille ja muille alueen aikuisille.

Länsiluotsi

Länsiluotsin nuoriso-ohjaaja Jouni Aalto kertoo työstään Pikkiksen nuorten parissa sekä antaa välittämisvinkkejä vanhemmille ja muille alueen aikuisille.

Poliisin ennalta estävä toiminto

Helsingin poliisin ennalta estävän toiminnon vanhemmat konstaapelit Niklas Kråknäs ja Heikki Mäkiprosi kertovat työstään Pikkiksen nuorten parissa sekä antavat välittämisvinkkejä vanhemmille ja muille alueen aikuisille.