Omastadi-suunnitteluilta 21.10. asukastalolla

0
1099

ūüíô Omastadin osallistava budjetointi on taas t√§√§ll√§! T√§ll√§ kertaa jaossa on 8,8 miljoonaa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen.

ūüíö Viime kierros oli alueellemme suotuisa ja saimme √§√§nestyksess√§ liikuntav√§lineit√§ Pikku Huopalahden puistoon sek√§ uudistettua Valpurinpuistoa monella tapaa. N√§iden toteutus on tosin viel√§ kesken. Jatketaan samalla aktiivisella ideointi- ja √§√§nestyslinjalla!

ūüíõ Tule yhdess√§ ideoimaan uutta kohdetta, jota voisimme l√§hte√§ ajamaan alueelle. Tule idean kanssa tai tule kehitt√§m√§√§n ajatuksia eteenp√§in. Yritet√§√§n saada mahdollisimman iso m√§√§r√§ ihmisi√§ meid√§n kyl√§n ideoiden taakse ja viem√§√§n niit√§ √§√§nestykseen.

ūüíú Tervetuloa Asukastalolle keskiviikkona 21.10 klo 18, pistet√§√§n rattaat py√∂rim√§√§n!