Meditaatioillat asukastalolla

0
840

Syyskuusta marraskuun loppuun pidämme meditaatioiltoja Pikku-Huopalahden asukastalolla maanantaisin klo 18.30-19.30. Vapaaehtoisen ovirahan 10 € voi tuoda käteisellä tai maksaa Mobile Payllä. Otamme mukaan vain viisi meditoijaa per kerta. Joten ilmoitathan tulostasi aina etukäteen.

Tuntuuko pitkän kevään jälkeen, että voimavarat eivät ole vielä palautuneet? Onko arki liian kuormittavaa? Onko sinun vaikea keskittyä perusasioihin, töihin, opiskeluun tai arjen vuorovaikutustilanteissa?

Meditaatiolla on todettu olevan paljon hyviä vaikutuksia mielen hyvinvointiin, onnellisuuden lisääntymisen tunteeseen, pulssin ja verenpaineen rauhoittumiseen sekä ylipäätään keskittymiskyvyn paranemiseen. Ja paljon lisää!

Meditaatiosta kiinnostuneille luodaan Whatsapp-ryhmä heti syyskuun alussa, jossa voi myös ilmoittautua aina jokaiselle kerralle. Samalla ryhmä toimii myös viestikanavana mahdollisista peruuntumisista johtuen.

Meditaatioillat sopii kaikille, myös sellaisille, jotka eivät ole koskaan meditointia kokeilleet. Ohjaan sanallisesti jokaisella kerralla. Voit valita itsellesi mieluisan asennon ja ohjaan helpon, arjessa toimivan meditaatiotekniikan. Tervetuloa mukaan tietoisen läsnäolon juurille.

Lisätiedot

Pauliina/Maa Shambhavi 044 362 9552
www.nispruhyog.eu