Illallinen Pikkiksen taivaan alla 13.8.

0
704

Tule nauttimaan illallista taivaan alla! Nauti yhteisöllisestä tunnelmasta ja erityisesti Sakari Junturan tarjoamasta livemusasta.

Missä ja milloin? 13.8. klo 18, Pikku Huopalahden asukastalon terassilla

Viime vuonna järjestettiin Pikku Huopalahden ensimmäinen Illallinen taivaan alla -nyyttäritapahtuma. Tänä vuonna otetaan uusiksi, tosin koronan rajoissa. Emme vuokraa pitkiä pöytiä, vaan ruokaillaan turvavälein. Yhdessä, mutta sopivasti erillään.

Asukastalon terassille tulee reilulle 15 ensimmäiselle pöytäpaikat, loput nauttivat illallisensa esimerkiksi laiturilla viltin päällä. Varaudu siis siihen, että otat ruuan ja ateriointivälineiden lisäksi mukaasi alustan.

Homma toimii näin:

Ota mukaan lempiruokaa, lautaset ja aterimet, juomat ja mukit. Nappaa kainaloon viltti ja roskapussi, johon keräät lopuksi roskasi ja viet ne kotiin. Pikku Huopalahtiseura tarjoaa kahvit ja teet jälkkäriksi.

Sateen sattuessa voimme syödä sisätiloissa.

Korona-aikaan on erityisen tärkeä huolehtia omasta ja muiden turvallisuudesta:

💦Pese kädet
↔ Muista turvavälit
🤧 Yski ja aivasta hihaan
😷 Käytä tarvittaessa maskia
🤒 Jää kotiin sairaana tai oireisena

👉 Liity illallisen Facebook-tapahtumaan täällä