Uutiset ja tapahtumat Tapahtumakalenteri

elokuu 22

elo
22
Tapahtumat

Äänihoitoilta.jpgÄänihoitoseremonia / Sound Healing Ceremony

Kutsumme sinut kauniiseen äänihoitoseremoniaan. Kun suljet silmäsi, avaat samalla sisäiset silmäsi tutkiaksesi sielun viisautta parantaa, transformoida ja herättää sydämemme kutsu muistaa ainutlaatuinen tarkoituksemme toimia Alkulähteen ilmaisun ruumiillistumana.

Äänihoito

Äänihoito on tarkoituksellista äänen käyttöä, joka edesauttaa parantumista ja transformaatiota kaikilla olemuksemme tasoilla. Se luo syvemmän harmonian ja tasapainon tunteen suhteestamme itseemme, muihin ihmisiin ja luontoon.

Tilaa on rajoitetusti joten varaathan paikkasi etukäteen lähettämällä viestin Janin numeroon 0400 981113 tai sähköpostiin valonkadet@gmail.com

Huom! Pukeudu mukavasti ja tuo oma joogamatto, viltti ja juomavesi mukanasi.

***Ovet sulkeutuvat klo 19.00, jonka jälkeen osallistujien mukavuutta kunnioittaen tapahtumaan ei enää pääse sisälle. Tule siis hyvissä ajoin paikalle.

Osoite:

Pikku Huopalahden Asukastalo - Tapanilan asema, Tilkantori 12, 00300 Helsinki, p. 050 562 8858

 

Äänihoitajat:

Lani Rocillo

http://www.soundbeing.co.uk/

 

Jani Toivonen

http://www.valonkadet.com

Facebook: VALON KÄDET

 

 

 

 

Tapahtumat

Pikku-Huopalahti_syksy2016.jpgHelsingin Lastenliiton järjestämät muskari- ja jumppakerhot alkavat viikolla 35 Pikku-Huopalahden nuorisotalon tiloissa.

Muskari- ja jumppakerhoissa harrastetaan ja tutustutaan musiikin ja liikunnan maailmaan mukavan tekemisen ja yhdessä oppimisen kautta.

Kerhoihin mahtuu vielä mukaan - ilmoittautumaan pääset täältä: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/helsinki/kerhot

Tapahtumat

kaupunkitanssit vari pieni

Kaupunkitanssit tarjoaa maksutonta paritanssiopetusta maanantaisin Tilkantorilla klo 19.00-19.45. Opetusohjelma löytyy Tanssiteatteri Tsuumin nettisivuilta

Muita opetuspaikkoja ovat Malmi, Itäkeskus, Kannelmäki, Seurasaari, Tapiola ja Leppävaara.

Tanssiteatteri Tsuumi on tanssittaa kesäisin pääkaupunkiseudulla maksuttomissa paritanssituokioissa, jotka kantavat nimeä Kaupunkitanssit. Mukaan tanssimaan voi tulla milloin vaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Seuraa Kaupunkitansseja Facebookissa

 

kaupunkitanssit

 

Seuran tapahtumat

2016-07-25 11.35.56.jpgKyläpajan kahvila 

Avoinna

Keskiviikkoisin klo 10.00 - 13.30 

Kytösuonpolku 3 joen puolella