Uutiset ja tapahtumat Tapahtumakalenteri

helmikuu 18

helmi
18
Tapahtumat

IMG 0824

Tutustu Heartfulness meditaatioon
heartfulness.org

Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa ihmiset etsivät keinoja vähentää stressiä ja elää tasapainoista ja rauhallista elämää. Yksityiskohtaisten filosofioiden ja monimutkaisten rutiinien seuraaminen voi tuntua hankalalta, joten tarvitsemme jotain, joka istuu vaivattomasti arkeemme; jotain, jota voimme tehdä mukavasti kotonamme.

Heartfulness tarjoaa yksinkertaisen ja käytännöllisen tavan oppia sydämeen keskittyvää meditaatiota ja rentoutusta – se on ihanteellinen harjoitus niille jotka elävät kiireistä elämää. Harjoitus vähentää stressiä, parantaa keskittymiskykyä ja tehokkuutta. Se rauhoittaa mieltä ja auttaa elämään täysipainoisempaa elämää. Heartfulness auttaa sinua löytämään tyyneyden ja tasapainon sisältäsi.

Olemme maailmanlaajuinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, emmekä peri maksuja harjoittelusta missään vaiheessa. Kutsumme sinut kokeilemaan Heartfulness-meditaatiota ja huomaamaan itse sen hyödyt.

Lämpimästi tervetuloa tähän tunnin kestävään tilaisuuteen! Vapaa pääsy!

Järj. SRCM Suomi Ry
040-3513474

 

Tiedustelut:

Pikku Huopalahden Asukastalo - Tapanilan asema

Tilkantori 12, 00300 Hki

050 562 8858, asukastalo@pikkuhuopalahti.fi

 

Tapahtumat

Pikku-Huopalahti_syksy2016.jpgHelsingin Lastenliiton järjestämät muskari- ja jumppakerhot alkavat viikolla 35 Pikku-Huopalahden nuorisotalon tiloissa.

Muskari- ja jumppakerhoissa harrastetaan ja tutustutaan musiikin ja liikunnan maailmaan mukavan tekemisen ja yhdessä oppimisen kautta.

Kerhoihin mahtuu vielä mukaan - ilmoittautumaan pääset täältä: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/helsinki/kerhot